Osuustoiminnalliset kesälomavinkit

Pienosuuskunnat ovat vahvasti mukana kesätapahtumien järjestämisessä. 
OT-lehti keräsi joukon kesätapahtumia ja näyttelyitä, joissa järjestäjänä on osuuskunta tai osuuskunnan jäsenet.

Tiedot kokosi: HANNA MUUKKA
Jaa artikkeli

Pienosuuskunnat ovat vahvasti mukana kesätapahtumien järjestämisessä. 
OT-lehti keräsi joukon kesätapahtumia ja näyttelyitä, joissa järjestäjänä on osuuskunta tai osuuskunnan jäsenet.

Mukavaa kesää kaikille!

Näyttelyitä

Nuutajärven Galleria Osuuskunta NuGO: Muistijälki – Tarinoita Nuutajärveltä -näyttely on avoinna 12.5.–2.9.2018. Näyttelyyn vapaa sisäänpääsy.

www.nuutajarvi.fi.

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta, ONOMAn kesänäyttely vuodella 2018, keramikka-aiheinen ABOUT CLAY avautuu Kuparipajan Mustassa ja Valkoisessa Salissa toukokuussa 2018 ja on auki aina syyskuun alkuun saakka.

www.onoma.fi

Kesäteatteria

Kangasniemellä Teatteriosuuskunta EStaten musiikkinäytelmä Muistojeni albumit kuljettaa musiikin ja viihteen keinoin sukupolvien tarinaa sotien jälkeisestä ajasta nykyaikaan. Esityskausi 5.7.–26.8.2018

www.teatteriestate.fi

Kesäkahviloita 
ja markkinoita

Osuuskunta Team Kala on mukana järjestämässä Iin Kala- ja Maalaismarkkinoita lauantaina 16.6. Iin Wanhassa Haminassa, Puistotie 3.

www.kalaaiista.fi

Osuuskunta Kainuun Kuutamokeikat järjestää MaitolaituriBluussit Hiljaisen Kansan Niittykahvilassa Suomussalmella 13.7. klo 18. Kesäiltana viihdyttää Duo Two Timers, Sirpa Ojala ja Tatu Mannberg. Niittykahvila on avoinna päivittäin.

www.kuutamokeikat.fi

Kyrönmaan Maatalousmuseo Osuuskunta järjestää Sirpistä Puimuriin -tapahtuman 28.-29.7. Isossakyrössä Pohjankyrötie 42:ssa, jossa nykyisellään sijaitsee maatalouskonemuseo.

www.maatalouskonemuseo.fi

Tiimiakatemian opiskelijoiden porukka pyörittää taas kesän ajan Satamaravintola Laivuria Pielavedellä. Kesällä 2018 avoinna 26.5. – 26.8. Muikkufestivaalien eli Muikkareiden jatkot myös Laivurissa 30.6.

www.satamalaivuri.com

PuskaPromotion osuuskunta järjestää Lasten Festarit, koko perheen ilmaistapahtuman la 4.8. Helsingissä Hesperian puistossa Töölönlahdella. Tapahtumassa on luvassa suosittuja lasten bändejä, jättitrampoliini ja työpajoja.

www.lastenfestarit.fi

Liikuntaa ja luontoelämyksiä

Osuuskunta Lapin Aarnivalkea järjestää kesällä suoretkiä historiallista telatietä eli pitkospuureittiä pitkin. Roolihahmoisten suo-oppaiden retkillä voi tutustua Suur-Teuravuoman kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen suoluontoon ja sitä halkovaan Telatie pitkospuureittiin.

www.lapinaarnivalkea.com

Syvänniemi Seikkailu osuuskunta Kuopiossa järjestää 25. elokuuta Multisport Syvänniemi liikuntatapahtuman, jossa seikkailijat ympäri Suomen suunnistavat rastilta toiselle juosten, pyöräillen ja meloen.

www.syvanniemiseikkailu.com

Kostioniemi Golf Osuuskunnan pyörittämällä Puumala Golfilla pelaat kauniissa maalaismaisemassa Puumalan kunnassa Saimaan rannalla. Mm. golfkursseja, yksilö- ja ryhmäopetusta ja yritystilaisuuksia.

www.puumalagolf.fi

Tutustu maaseutumatkailuun netissä: matkamaalle.fi

 

Left Menu Icon
Right Menu Icon