Osuustoiminta-lehden mediatiedot

Osuustoiminta pintaa syvemmältä

Osuustoiminnassa on menossa vahva kehitysvaihe. Tänäkin vuonna perustetaan useita osuuskuntia joka viikko. Kokonaan uudistunut Osuustoiminta–lehti on kehityksessä tiiviisti mukana. Tuoreen tutkimuksen mukaan 90 prosenttia lukijoista kokee, että Osuustoiminta-lehdestä saa tietoa, mitä ei saa mistään muulta. Pellervo-Media Oy:n julkaisema yritysjohdon ja hallinnon ammattilehti tavoittaa Suomen kaikki osuustoimintalohkot:

  • tuottajaosuustoiminnan osuusmeijereistä ja lihataloista Metsäliittoon
  • kuluttajaosuustoiminnan osuuskaupoista sähkö-, puhelin- ja vesiosuuskuntiin
  • palveluosuustoiminnan osuuspankeista keskinäiseen vakuutustoimintaan sekä
  • monimuotoisen ja kehittyvän pienosuustoiminnan.

Suomalaiset osuuskunnat ovat yhdessä ja erikseen merkittäviä taloudellisia vaikuttajia. Osuuskunnissa ja keskinäisissä yrityksissä on noin seitsemän miljoonaa jäsentä tai osakasta, päällekkäisyydet huomioiden peitto on 88 % kaikista suomalaisista aikuisista. Osuustoimintayritysten liikevaihto on yli 32 miljardia euroa vuodessa ja ne myös investoivat vahvasti. OT-lehti on suunnattu juuri näiden yritysten avainpäättäjille – tilanteisiin joissa puheenjohtajan nuija yritysten päätöksenteossa paukkuu. Lehti tarjoaa tärkeää taustatietoa ja ajankohtaisia analyysejä laajasti koko talouselämästä.

OT on työelämän avaintehtävissä vaikuttavien aktiivisten ja yritteliäiden ihmisten oma lehti. Lukijatutkimuksissa he ovat myös todenneet lehden itselleen hyvin tärkeäksi. Lehden arvostus on suuri myös osuustoiminnan neuvojien ja tutkijoiden parissa. Lukijatutkimuksissa myös he ovat todenneet lehden itselleen hyvin tärkeäksi. Mikään muu media ei palvele ja seuraa suomalaista osuustoimintaa samalla tarkkuudella.

 

Ilmoitusmyynti

Salli Halmeenkari,
puh. 050-330 6529
salli.oravainen(a)luukku.com

Tanja Forsman, Agrimedia,
puh. 040-539 3089
tanja.forsman(a)agrimedia.fi

Levikki ja ilmestymiskerrat

Painos keskimäärin 5 000 kappaletta.
Ilmestyy 6 numeroa vuodessa.

Sivujen valmistus

Kaija Rinkinen, puh. (09) 4767 5561
kaija.rinkinen@pellervo.fi

Ehdot

Reklamaatiot: Kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa lehden ilmestymisestä.
Ilmoituksen peruuttaminen: Viikko ennen aineistopäivää.

Painopaikka

PunaMusta Oy
Kosti Aaltosen tie 9, PL 99, 80141 Joensuuu
Puh. (017) 83 531